Bestil fyringsolie til hjemmet

Bestil fyringsolie, hvis du ser det som en fordel frem for vedvarende og grøn energi. Selvom den grønne del af energien er noget bedre for miljøet, så kan det være svært at finde pengene til at investere i det! Bestil fyringsolie, hvis du også stadig gerne vil spare på pengene. For det er nemlig muligt – selv jeg kendte ikke til denne metode før (som jeg præsenterer om lidt), og det gør du sikkert heller ikke. Men, det kan godt blive rimelig billigt for dig i længden, hvilket vel kun er en fordel for din pengepung både nu og i fremtiden.

Fastfrysning af olie

Hos de fleste olieselskaber, er det muligt for kunderne at få fastfrosset prisen på fyringsolie et år ud i fremtiden efter den aktuelle dagspris. Du tænker sikkert, at det er temmelig risikofyldt, men til din sikkerhed synes Forbrugerrådet godt om tilbuddet. Tilbuddet har faktisk været til siden 2008, men det har ikke umiddelbart været noget, folk har været opmærksom på. Selvfølgelig skal man være opmærksom på, hvad man skriver under på, men i mange tilfælde kan det være en rigtig god ide for dig som forbruger, at få muligheden for at fastfryse prisen et år ud i fremtiden. Lige nu kan det i hvert fald være noget af en fordel for dig, hvor oliepriserne ser ud til at stige grundet de mange uroligheder og kriser i Mellemøsten. Selv med et lille gebyr, kan det være en stor fordel for dig.

Tænk det godt igennem og kontakt dit olieselskab omkring det. Selvom du måske lige nu tænker (hvis du er inkarneret jyde), at “aaaaarh”, det er vist for risikofyldt og lidt for godt til at være sandt, så tjek det nu alligevel ud! For når du først står med besparelsen i hænderne eller for øje, så føler du næsten, at du har vundet i jackpot!

Billede: blvesboy

Billede: ollesvensson