Bestil fyringsolie og spar penge

Bestil fyringsolie og spar penge? Det lyder måske for godt til, at være sandt, men det er faktisk lige præcis så godt som det lyder! Du kan nemlige spare penge, ved at bestille din fyringsolie online. Læs mere om det her.

Hvem havde troet, at du skulle spare penge, ved at bestille din fyringsolie online? Men den er god nok, hvis du bestiller ved Statoil. Så hvis du vil gøre dig et godt køb, bestil fyringsolie ved Statoil. Jeg har fundet et lille skema med oversigt over, hvilke ting du sparer penge ved at købe og selvfølgelig hvor mange penge du sparer. Jeg har også fundet en række gode råd, som du kan se sidst på siden.

Her sparer du penge

Basis fyringsolie 400 kr. /1000 l.
Premium fyringsolie 500 kr. /1000 l.
Lev. inden for 3-15 hverdage 30 kr. /1000 l.
Fyld tanken helt op 40 kr. /1000 l.
Tilmeld automatisk lev. 100 kr. /1000 l.
Varmekonto 75 kr. /1000 l.

Bestil fyringsolie, når du har fået styr på alle de vigtige detaljer, som fx hvilken type fyringsolie du har brug for i dit hjem.

Gode råd 

  • Sørg for at dit oliefyr bliver tilset en gang om året af en aut. servicetekniker. kedlen skal renses for sod og fyret skal indstilles korrekt, for at du får mest udnyttelse ud af fyringsolien. Find din lokale servicetekniker her
  • Udskift din gamle oliekedel med en ny. Dette kan give en besparelse på op mod 30% på olieregningen, afhængig af oliekedlens alder og type.
  • Udskift dit oliefyrs brænder til en ny, hvis den er mere end 12 år gammel. Dette kan give en besparelse på op mod 5% i olieforbruget.
  • Sørg for at dine varmerør og varmtvandsbeholder er ordentligt isoleret. Dermed holdes vandet nemmere varmt og du kan opnå en besparelse på ca. 3% på olieregningen.
  • Sørg for at alle dine radiatorer har påmonteret et termostat. Dermed overforbruger du ikke olie, da termostatet sikrer at radiatoren slår fra, når den ønskede temperatur er opnået. Sammenligner du huse med termostat på alle radiatorer med huse uden termostater, er der op til 20% at spare på olieforbruget.
  • Automatisk varmestyring kan sænke dit olieforbrug med op til 10%. Varmestyringen sørger for, at temperaturen automatisk sænkes om natten, og at den tilpasses den udendørs temperatur.

 

Billede: Lee Jordan