Køb fyringsolie på konto

Køb fyringsolie

Du kan købe fyringsolie meget nemt over internettet. Mange steder kan man købe olien online og opnå en masse fordele og rabatter. Når du bestiller olien online, udfylder du en formular med data om oliefyrets størrelse, type olie du vil købe og hvor mange liter.

Priserne steg i januar

Pr. 1. januar 2014 steg afgifterne på fyringsolie med 6,75 øre pr. liter inkl. moms, hvilket svarer til en prisstigning på 67,50 kr. pr. 1.000 liter. Det lyder måske ikke af så meget, men hvis man er en af de familier, som blev ramt af arbejdsløshed, kan det betyde rigtig meget.

Konto med ratebetaling

Hvis du er en familiefar, så ved du hvor vigtigt det er, at kunne forsørge familien. Hvis man samtidig er ramt af arbejdsløshed eller generelt dårlig kapital, så kan det være en løsning, at vælge en leverandør, der kan tilbyde en konto med ratebetaling. Så behøver du ikke bekymre dig, når du skal købe fyringsolie til dit hjem. Du og din familie kan sover mere trygt om natten og slippe for alverdens bekymringer.

Sådan køber man fyringsolie med ratebetaling

Den månedlige rate udregnes ved at gange dit årlige forbrug med prisen på olie. Da der skal indregnes i prisen, at du på sigt sparer op til en halv tankfuld før næste levering, deles beløbet i 10 dele, og så har du beløbet på den månedlige rate. Hvis det af en eller anden glædelig grund skulle vise sig, at du hver måned betaler for meget i forhold til det faktiske forbrug eller olieprisen fastsættes en ny rate. Hvis du gerne vil have en konto med ratebetaling, skal du som oftest udfylde en formular og sende den ind. Dernæst skal du acceptere, at der anvendes betalingsservice når fyringsolien skal betales. Betalingsservice er på ingen måder dårligt og hjælper dig med at få betalt olieregningen til tiden.

Billede: vauvau